در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام الان کارفرما هم میگه من نیرو لازم ندارم با این پای من که دیگه نمیتونم کار سنگین انجام بدم یا با بیل یا کلنگ سرو کار داشته باشم برای این موضوع باید چیکار کنم الان 9 ماه از تصادف من میگذره و راه درآمد دیگه ای هم ندارم متاهل هم هستم الان من باید چیکار کنم و درضمن 8ماه هم تامین اجتماعی بهم استراحت داده که به پایان رسیده اگه میشه زودتر جوابمون بدین ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر حادثه حین کار باشد باید بعد از تشکیل کمیسیون و تعیین درصد از کارافتادگی نسبت به خواسته خود اقدام نمایید

برای شروع خواسته با مراجعه به شعبه و تکمیل فرم از کار افتادگی و معرفی به کمیسیون تامین اجتماعی گام اول را بر خواهید داشت سایر مراحل با تایید باید پیگیری گردد