در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام من ۵سال است پیک موتوری هستم متاهلم ۲۸سالمه اما بیمه تامین اجتماعی ندارم الان هم پیک اسنپ باکس هستم ایاروشی هست خودم را بیمه کنم بیمه اختیاری هزینه بالایی داره توانم نمیرسه ایا از طریق اتحادیه موتور و وانت بار یا جای دیگه ای میتونم خودمو بیمه کنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما اگر عضو اتحادیه پیک موتوری یا وانت بار باشی،میتونین از مزایای تامین اجتماعی استفاده کنین.

در غیر اینصورت امکان بیمه شدن از طریق بیمه اختیاری رو فقط خواهید داشت که در حال حاضر ماهانه 250،000 تومن هست.

جدا از تامین اجتماعی ،پیشنهاد می کنم که در صورت عدم امکان ثبت نام تامین اجتماعی،با پرداخت ماهانه بین 50 تا 100 هزار تومان خودت رو بیمه عمر کنی تا بیشتر معنای بیمه رو دریابی.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا" فرم زیر رو پر کن تا همکاران زبده ما در بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد با شما تماس بگیرن.

برات بهترینها رو از درگاه حق خواهانم.