در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام.من سه سال سابقه بیمه دارم ومتاهل هستم و کسی تحت تکلفم نیست ماهی ۶۰۰هزار تومان حقوق میگیرم خواستم بدونم حدودا مبلغ بیمه بیکاری برام چقدر هست از اینکه میگن حداقل دستمزد متوجه نمیشم خواهشایه مبلغ بهم بگین
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
مطابق قانون کار هر کارگری که در طول هفته ۴۴ ساعت کار کند مستحق دریافت حداقل مزد تعیین شده از سوی شورای عالی کار است که در هر سال تعیبن می شود.
مزد حداقل در سال ۹۶ حدودا ۹۲۰ هزار تومان تعیین شده + ۴۰ هزار تومان حق مسکن+ ۱۱۰ بن کارگری
مبلغ بیمه بیکاری شما براساس دستمزد ارسال شده از سوی کارفرما در لیست بیمه تعیین میشود که در صورت تمام وقت بودن شما مقرری بیمه بیکاری از مبلغی حداقل مزدی که گفته شد در سال ۹۶ نمیتواند کمتر باشد.