در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
حداقل حقوق و دستمزد راننده سنگین با روزی۱۰ساعت کار مفید چقدر میباشد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
حداقل دستمزد یک‌ راننده مشمول قانون کار درشبانه روز ده ساعت کار مفید به شرح ذیل می باشد
۱.دستمزد ثابت برای ساعت عادی کارکرد درسال ۱۳۹۷ مبلغ ۳۷۰۴۲۳ریال
۲‌کمک هزینه مسکن وبن کارگری برای یکروز مبلع ۵۰۰۰۰ریال
۳.فوق العاده اضافه کاری برای ۲ساعت ۴۰ دقیقه مبلغ ۱۸۸۵۷۸ریال
جمع مبلع ۶۰۹۰۰۱ریال به غیر از عیدی وپاداش وسنوات خدمت می باشد
ضمنا در صورت نیاز می توانید از کارشاسان روابط کار بید برگ مشاوره تلفنی بگیرید