در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
فرد متاهل با یک نفر افراد تحت تکفل با پرداختی حداقل حق بیمه چه میزان بیمه بیکاری دریافت میکند؟ آیا 10 درصد به حداقل بیمه بیکاری افزوده می شود یا خیر؟

(توضیح اینکه یکی از دوستان بنده 3 نفر افراد تحت تکفل داره و بیمه با این استدلال که چون حق بیمه حداقلی پرداخت میکرده ، معادل 930 تومان براش پرداخت میکنه و مشمول 30% افزایش نمیشه)
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

چنانچه دستمزد شخص قبل از بیکاری حداقل باشد طبق فرمول محاسبه مقرری بیمه بیکاری و با احتساب افراد تحت تکفل ، مبلغ مقرری کمتر از حداقل حقوق سال می گردد و چون کمتر از حداقل است ، سازمان تامین اجتماعی آن را به مبلغ حداقل حقوق سال ارتقا می دهد.