در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام وقتتون بخیر

بنده سه سال پیش ماشین زده بهم و دو سال پیش حکم صادر شده،از اون موقع بیمه هر روز به دلیلی کار رو عقب مینداخت تا آخرش میگن راننده همون صاحب ماشین نیست و ظاهرا اینا جاشونو عوض کردن و به همین دلیل باید توافق کنم که 70 درصد دیه رو بگیرم،و به نرخ سال حادثه که سه سال پیش هستش(و تا جایی که بنده میدونم دیه یوم الادا هستش،یعنی باید به نرخ امسال که پرداخت میکنه باشه،نه سال حادثه و نه سال صدور حکم)

طبق ماده 6 قانون بیمه شخص ثالث بیمه در هر صورت باید خسارت رو تمام و کمال پرداخت کنه

طبق ماده 15 باید ظرف 15 روز از صدور حکم این کار رو میکرد که الان دو سال میگذره

قاضی اجرای احکام میگه برو دادخواست بده،پرسیدم گفتن دادخواست خودش دو سال طول میکشه

تکلیف من چیه؟ممنون میشم از پاسخگوییتون
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
تجربه انجام چندین وچند پرونده قضایی در امور بیمه به تجربه ثابت کرده که معمولا شرکتهای بیمه بعد از مشکوک شدن به صحنه سازی و غیره از این ترفند استفاده میکنن .عموما شرکتهای بیمه بعد از این توافق نیز خسارت را پرداخت نمی کنند .بنا براین از هرگونه توافقی امتناع نمایید .وحتما اقدام قضایی نمایید.