در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بیمه تا چه زمانی برای پرداخت دیه راننده مقصر بعد از تاریخ حادثه فرصت دارد..مربوط به تصادفات سال ۹۵....اگر بیمه گفت توافقی میده..قبول کنیم؟؟؟...میترسم شکایت کنیم دستمون به جایی نرسه..

آیا قانون ابلاغی جدید را دادگاه برای تصادفات ۹۵ قبول می‌کنه...تصادف من آبان ۹۵ هست..بیمه را شهریور ۹۵ تمدید کردم...

آیا بند بیمه حوادث راننده در بیمه نامه تأثیر داره...

مشاور عزیز تا حالادیه راننده مقصر( حتی با شکایت از بیمه به دادگاه )به کسی پرداخت شده...ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ایکاش هر سوال رو در یک فرم سوال مینوشتید .
علی ایحال عرض میکنم باستناد ماده ۴۸۸ ق مجازات اسلامی درجنایات شبه عمد دو سال قمری از تاریخ جنایت و در صدرماده میگه مگربه طریق دیگری تراضی شود .
بیمه تا ابان ۹۷ مهلت پرداخت داره .اگر الان توافقی میخاد بده باهاش روی مبلغ توافق نکنید و مبلغ رو طبق ماده ۴۹۰ برمبنای زمان پرداخت توافق کنید . ضمنا بیمه باید تا ابان ۹۶ نیمی از دیه رو به شما میداد و الباقی تا ابان ۹۷ .
آیین نامه ماده ۳ قانون بیمه هم ابلاغ شده واون  هم قابل اجراست .
بله اما با مشاوره و وکیل جبران خسارت شده