در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
بیمه تا چه زمانی برای پرداخت دیه راننده مقصر بعد از تاریخ حادثه فرصت دارد..مربوط به تصادفات سال ۹۵....اگر بیمه گفت توافقی میده..قبول کنیم؟؟؟

آیا قانون ابلاغی جدید را دادگاه برای تصادفات ۹۵ قبول می‌کنه...تصادف من آبان ۹۵ هست..بیمه را شهریور ۹۵ تمدید کردم...آیا بند بیمه حوادث راننده در بیمه نامه تأثیر داره

مشاور عزیز تا حالادیه راننده مقصر( حتی با شکایت از بیمه به دادگاه )به کسی پرداخت شده...ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی سلامتی براتون دارم
تعداو سوالات زیاده فقط همین رو عرض کنم‌وقتی بیمه گر راضی‌شده توافقی پرداخت کنه یعنی مطالبات شما رو قبول داره  و توافقی‌هم یعنی اینکه هرچی‌پزشک معتمد بگه بدون مراجعه به دادگاه
برای پاسخگویی بیشتر‌منتظر تماس شما هستم