در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یک سال و نیم است در شرکتی مشغول به کار هستم این شرکت به علت اینکه تغییر ادرس شرکت را اعلام نکرده طبق گزارش بازرسی جلوی لیست بیمه بسته شده و چند ماه است برای بنده بیمه رد نشده و کارفرما پیگیری نمیکند با توجه به اینکه میخواهم برای دریافت مرخصی زایمان اقدام کنم ایا به مشکل بر میخورم؟ آیا باید شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

یکی از شروط اصلی مرخصی زایمان اشتغال در محل کار تا قبل از استفاده مرخصی زایمان میباشد و درصورت استنکاف کارفرما از ثبت لیست بیمه ، می‌توانید ادعای اشتغال خود را در سازمان تامین اجتماعی ارائه دهید