در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام بنده امروز رفتم پزشکی قانونی برای بار سوم مراجعه و بعد دکتر گفت که شما مشکلی نداری ئ فردا بیا جوابشو ببر نامه ای بر مبنای نامه مشاوره تخصصی پزشک مشاور به من نداد در صورتی که در دفعات قبل نامه میداد و پزشک متخصص بنده محدودیتم رو تایید میکرد و بد جوش خوردگی دارم و استخوان به صورت کج جوش خورده و شانه ام کج و به دنبال اون اندازه دستم 2 سانت نسبت به دست دیگرم کوچکتر شده توی نامه ای که پزشکی قانونی داده بزارم رو پرونده بر اساس معاینات و... صدمات به طور کامل و در حد مطلوب بهبود یافته اند و دیه مقدر دارند ختم درمان اعلام می گردد

و کاملا و به صورت مدرک من دارای مشکل هستم و طبق قانون باید 50 درصد دیه به من تعلق بگیره ولی طبق این برگه ایا دادگاه میتونم بگم مشکلاتمو و دادگاه هم مشکلاتمو توی حکم قید کنه یا باید به نظریه پزشکی قانونی در روز دادگاه اعتراض بزنم ایا اعتراض بزنم با وجود اینکه دلیل های زیادی واسه اثباتش دارم در کمیسیون پزشکی قانونی ایا به نفع بنده هست یا چون که همکار خودشون هستن درخواست های من رو رد میکنن

در ضمن بنده راننده مقصر هستم و بیمه معلم برج 9 سال 95 تمدید کردم تصادف برج 4 سال 96 ایا دیه بدون هیچگونه مشکلی طبق قانون مصوب به من پرداخت میشه ؟ ممنون از لطف دوستان

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
اردوی بهبودی برای شما دارم

شمامیتونید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید و هم درصد نقص عضو و هم دیه جراحات دریافت کنید.