در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
از روی سرعت گیر های پلاستیکی رد شدم. ناگهان متوجه پنچری لاستیک شدم.  تکه ای از سرعت گیر که از قبل شکسته بود و پیچ بزرگی که واسه اتصالش به زمین بود وارد لاستیک شد و لاستیک رو پاره کرد.   با 110 تماس گرفتم گزارش کرد. آیا می تونم هزینه بگیرم از شهرداری یا اداره راه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

درصورتي كه طبق نظريه كارشناس راهنمايي رانندگي  و يا كارشناس رسمي دادگستري مشخص شود كه شهرداري تقصيري داشته ، شهرداري مربوطه طبق راي دادگاه يا شورا ملزم به جبران خسارات وترده به شما به نسبت سهم تقصير خود مي باشد( البته شهرداري ها داراي بيمه مسوليت مي باشند)