در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... اگر در یک پروژه کارگری در اثر سهل انگاری یک کارگر دیگر فوت کند چگونه میتوان خسارت دیه فوت شده را از بیمه مسئولیت کارفرمای پروژه دریافت کرد؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست من سلام

مطابق قوانین اداره کار و قانون حفاظت بهداشتی و ایمنی کارگاهها صرف اینکه کارگری در اثر بی احتیاطی کارگر دیگر آسیب دیده نمیتواند کارفرما و پیمانکار  را  بری از تقصیر کند چون  کارفرما مسول ایمنی و هماهنگی کارگاه است در پرونده های مشابه دیده شده است در زمانی که کارگری به دلیل بی احتیاطی وسهل انگاری باعث آسیب به کارگر دیگر میشود بازرسین حوادث ناشی از کار سهم 100درصدی را به سه قسمت بین کارگر مقصر کارگر آسیب دیده و کارفرما تقسیم میکنند (البته میزان آن بستگی به بررسی شرایط دارد)

موفق باشید