در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

کارفرما بدون اطلاع قبلی در زمان عقد قرارداد،  اقدام به قانون گذاری در جهت منع استفاده از گوشی همراه انجام داده و قرار است بازرسی بدنی انجام شود. آیا کارفرما اجازه سرک کشی به وسایل شخصی کارگر یا بازرسی بدنی بدون مجوز از مراجع قضایی را دارد؟ در این مورد اجازه اخراج کارگر وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
 بر اساس ماده 138 آئین دادرسی کیفری؛مجوز تفتیش و بازرسی منزل و محل کار اشخاص و مقامات موضوع مواد (307) و (308) و نیز متهمان جرایم موضوع بند (ث)  ماده (302) این قانون، باید به تأیید رییس کل دادگستری استان برسد و با حضور مقام قضایی اجراء شود.

- اخراج کارگر به دلیل جلوگیری از اعمال خلاف قانون، خلاف مقررات است.