دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بنده به عنوان کارفرما جهت نظافت حقوق کارگر را بر اساس هر متر مربع نظافت پرداخت میکنم و ابزار نظافت هم بر عهده کارگر میباشد و در قرارداد به عنوان پیمانکار نام میبرم . من لیست بیمه براشون رد نمیکنم . با توجه به اینکه در ادارات و مکان ثابت کار میکنند میتوانند از من شکایت کنند ‌؟
معمولا حقوق را بصورت چک یا واریز به حساب میباشد و پایینتر از حداقل حقوق قانونی و بصورت توافقی میباشد .ولی تسویه حساب را امضا و اثر انگشت گرفتم .
سپاس از مشاوره هاتون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما پیمانکار ردیف دوم باشید حق بیمه بعهده پیمانکار ردیف اول است