در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام آیا با قراردادی میتوان در ازای تعداد تولید به کارگر حقوق پرداخت کرد که حتی ممکن است بیشتر از حداقل حقوق شود و در پایان قرارداد بدون پرداخت سنوات و عیدی با گارگر تسویه کرد و از نظر اداره کار نیز قابل شکایت نباشد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
پرداخت مزدبه طریقه کارمزدی به موجب تبصره ماده 35قانونکارپذیرفته شده است.امابرخلاف مزدساعتی روزوساعت کارمطرح نمی باشدبلکه آنچه موردتوجه کارگروکارفرمااست میزان انجام کاریامحصولی میباشدکه ازکارتولیدشده است که کارمزدنامیده می شودبه هرحال ماخذمحاسبه میانگین بایستی طوری تعیین گرددکه مبلغ پرداختی نبایدکمترازحداقل مزدقانونی باشد.