در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
آیا عیدی و سنوات و بازخرید مرخصی به کارگران اخراجی با دلایل قانع کننده نظیر( اعتیاد) تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام ، قصوردرانجام وظیفه اثری برحقوق مکتسبه نداشته اگرقطع ارتباط ناشی ازاستعفایاپایان قراردادباشدسنوات تعلق میگیرد،مگراینکه ترک کارصورت گرفته باشد، پرداخت عیدی به هرصورت قابل پرداخت به تناسب کارکردمیباشد،