در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
آیا اجباری در بازخرید مرخصی وجود دارد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام  در اجرای ماده 66 قانون کار، در هر سال 9 روز از مانده مرخصی استحقاقی کارگران درصورت عدم استفاده خود به خود برای سنوات بعد ذخیره می گردد و در این خصوص مزد مرخصی استحقاقی استفاده نشده فقط در موارد خاتمه قرارداد کار قابل محاسبه و پرداخت می باشد.