در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام وقت به خیر،

من در تاریخ ۹۵/۱۲ تصادف کردم و خودم مقصر بودم و خسارات بسیار زیادی دیدم و با مراجعه به پاسگاه و دادگاه و پزشکی قانونی وتشکیل پرونده در بیمه ایران و تعیین میزان درصد دیه و تکمیل پرونده الان بیمه بهم میگه که فقط نقص عضو بهت تعلق میگیره وتاریخ بیمه من از۹۵/۶/۲۰ تا ۹۶/۶/۲۰ است میخواستم بدونم طبق قانون جدید بایسد به من دیه کامل تعلق میگیره ولی بیمه ازپرداختش امتنا میکنه و بهم میگه فقط نقص عضو بهت تعلق میگیره

 ایا با طرح شکایت و گرفتن وکیل میتونم حقم رو بگیرم لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر منتظر پاسختون هستم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با سلام

اخرين راه حل شكايت مي باشد

و باتوجه به اينكه بيمه گر در پرونده شما خود را فيط ملزم به جبران غرامت در صورت نقص عضو از كار افتادگي ميداند لذا شما براي احقاق حق خود مجبور به طرح شكايت حقوقي مي باشد اما توجه داشته باشيد كه به تنهايي طرح يك شكايت حقوقي بدون پشتوانه تخصصي بيمه اي باتوجه به ايين نامه ٦٧ و فراز اخر ماده ٣ قانون بيمه  شخص ثالث مصوب٩٥  بيمه گر خود را ملزم به پرداخت غرامت معادل ديه به راننده نميداند ، از اين رو حتما بايد شكايت و پرونده شما توسط شخصي كه تخصص بيمه اي داره پيگيري شود