در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید
پدر من 1582 روز سختی داره که 4 درصد درآمد و 4 درصد مستمری بیمه رو پرداخته کرده الان میگن باید مابه التفاوت رو مجددا بررسی کنیم و پرداخت کنید از بابت این مقدار سختی کار هم 13 میلیون تومان پرداخت کردیم
آخرین حقوق پرداخت شده هم یک میلیون و هشتصد هزار تومان هست
این مابه التفاوت چیه ؟ و چگونه محاسبه میشه ؟
ممنونم از لطفتون

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مبلغ حق بیمه 4 درصد اعلامی که پرداخت کردید علی الحساب بوده است و بعد از صدور حکم با واریز آخرین حق بیمه و محاسبه مستمری مبلغ 4 درصد قطعی بدست می آید لذا باید مابه التفاوت پرداخت گردد.

روش محاسبه :

توسط واحد مستمریها و  بعد از صدور حکم بازنشستگی و با توجه به تاریخ اجرای 4 درصد سخت و زیان آور به دو قسمت تقسیم شده ، محاسبه و به واحد درآمد جهت ایجاد بدهی برای کارگاه یا کارگاهای مورد نظر اعلام میشود:

الف – سوابق سخت وزیان آور قبل از 80/7/14
ب – کل سوابق سخت و زیان آور از ابتدا تا انتها

الف – مبلغ مستمری ماهانه × سابقه سخت و زیان آور استخراج شده قبل از 80/7/14×12× 4%

ب – میانگین دستمزد 730 روز قبل از برقراری × کل سابقه سخت وزیان به سال ×12×4%

مبلغ 4% سخت و زیان آور = الف + ب