در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
من در خواسته بازنشستگی به کمیته سختی زیان اور را دادام و جواب کمیته سختی زیان اور را دو ماه دیگر میدند من 18 سال نان درار نانوایی تنوری بودم و الان 3سال شاطر هستم و حق بیمه ای که الان بر داخت میکنم 135000 تومان می باشد کسی میتونه کمک کن جواب سوال مرا بد که کمیته مرا با این شرایط قبول و حدودا 4 درصد با این شرایط برداختی من جهقدر میشه ممنون تمام کارشنا سان گل میشم اگر با جواب دادن به این سوال کمک من کنند سباس گذار از سایت بید برگ
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام کمیته سخت وزیان آور شغل نان درآر وشاطری رو تایید میکنه اما این مهم است که درلیست بیمه که به تامین اجتماعی پرداخت شده شغل شما هم همان نان درآر وشاطر رد شده اگر اینطور باشد بله مورد تایید قرار میگیرد ولی چهاردرصد آخرین حق بیمه ای که پرداخت کرده اید میشود مبلغ سخت وزیان آور یعنی اگر حقوق شما ۱۰۰۰۰۰۰میلیون باشد چهل هزار تومان مبلغ سختی باید پرداخت اما چهادرصد دیگر هم باید بپردازید اونهم به خاطر سابقه ارفاقی میباشد کع کلا ۸درصد یک میلیون رو باید بدید