در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

کارگاهی وجود داشته به کارفرمایی عموی ما و بعد از فوت عموی من به پیشنهاد پسر عمو هایم بدون هیچ قراردادی و فقط پروانه کسب به مدت یک سال به اسم مادر اینجانب شد و بعد کارگاه تعطیل و بعد 4 درصد سختی کار برای کارگر کارگاه آمد که کارگر خودش پرداخت کرده و بازنشست شده و حالا در اداره کار از مادر اینجانب شکایت کرده و اداره کار مادر اینجانب را به پرداخت فیش های پرداختی کارگر محکوم کرده و کارفرمای قبلی هم که پسر عموی اینجانبان میباشند نسبت به پرداخت سهم خود اجتناب می فرمایند .

 لطفا راهنمایی کنید که چگونه از خود دفاع کنیم که کارفرمای قبلی سهم خودش را نسبت به این 4 درصد پرداخت نماید . پیشاپیش سپاس .
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

 مطابق قانون ماده 12 کار کلیه تعهدات کارگر در زمان نقل انتقال کارگاه بعهده اخرین کارفرما میباشد و اگر قبل از نقل انتقال نسبت به تسویه کارگر اقدام میگردید خواسته کارگر قابل رسیدگی در اداره کار واقع نمیگرددید اما طبق قانون اخرین کارفرما مکلف به تعهدات اتی و قبل میباشد و باید حق بیمه4درصد را پرداخت و در دین مادر شما صرفا بعنوان قانو ن پرداخت گردد