در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید. تعریف کارگر بومی از نظر قانون اداره کار چیست؟ از نظر استانی یا منطقه ای یا مسافت با کارگاه. اگر قانون یا تبصره یا ماده ای در این زمینه موجود هست لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در قانون کار راجع به کارگر بومی اشاره ای نشده و برداشت ها برای کارگر یا کارفرما می تواند متفاوت باشد.