در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام خدمت شما عزیزان.

  1. شرکت  میخواد منبعد رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل که خودش عضو هیأت مدیره هم هست در لیست بیمه بیاره،حالا در پرداخت حقوق ایشان طبق قراردادی که با بیمه بستند باید حتما حقوق روزانه ای که تو قرارداد آمده را پرداخت کنیم یا اینه می توان بیشتر هم پرداخت کرد در چه صورتی؟
  2. اگر حقوق بیشترپرداخت شد چه مزایا و معایب در آینده برای این افراد دارد.
  3. به غیر از حقوق روزانه که تو قرارداد آمده بقیه آیتم های پرداخت حقوق از لحاظ قانون اداره کار مانند دیگر کارگران باید پرداخت کرد مثل حق اولاد-حق مسکن-سنوات خدمتی-پایه سنواتی روزانه-مزایای رفاهی-حق مأموریت و..... یا اینکه نه آیتم های پرداخت حقوق به ایشان مثل کارگران نیست فرق میکنه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
1)پرداخت حقوق ودستمزد براساس قرارداد فیمابین انجام خواهدشد.
2)معایب ندارد،ولی در زمان استفاده از مستمریها مبلغ قابل توجهتری را دریافت خواهند کرد.
3)به شرط آنکه مشمول قانون کار باشندوشغل موظف داشته باشند ،باید تمام مزایای کارگری به ایشان پرداخت گردد.