در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من یکبار قبلا از شما پرسیدم که اگر کارفرما رو محکوم کنم میتونم هزینه ای رو که برای وکیل حرج کردم رو از کارفرما بگیرم و شما پاسخ دادین نمیشه.

حالا سوال من این هست که پس چرا در دادگاه اگر یکی یه نفر رو محکوم کنه در آخر میتونه حق وکیل و هزینه شکایت رو از محکوم بگیره ولی در دادگاه اداره کار نمیشه.علت رو کامل بگین
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما میتوانید با طرح دعوی در دادگستری درخواست هزینه وکالت رو انجام بدید ومبلغی رو که به وکیل پرداختید از طریق رای دادگاه از کارفرما وصول نمایید