در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام، احتراما اینجانب در سال 92 با حدود 18 سال سابقه بیکار شدم و با سقف حقوق کامل آن زمان به مدت 36 ماه از بیمه بیکاری استفاده نمودم. حال با پایان یافتن بیمه بیکاری قصد ادامه بیمه بصورت خویش فرما را دارم. لیکن مبلغی که باآن برایم حقوق تعیین می کنند بر مبنای حقوق 3 سال گذشته بوده در حالیکه در این مدت 3 بار افزایش حقوق به کارگران اعمال گردیده است.

   حال با توجه به مطالب فوق و بطور خلاصه آیا من می توانم مبلغ حقوق خود را با سقف حقوق سال 95 یعنی 56851620 ریال تعیین کنم یا اینکه در این خصوص محدودیتی وجود دارد؟ (زیرا 3 سال پیش نیز حقوق دریافتی قبل از بیکار شدن اینجانب، سقف حقوق همان سال بود)

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام بیمه اختیاری یک قرارداد دو طرفه میباشد لذا از نطر حقوقی بلید به توافق نهایی برسید واینکه سقف تعین کنید نمیتواند محمل قانونی داشته باشد.  ایمانی