در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

اینجانب ۲ سال پیش کارفرما مشغول بکار بودم اواخر سال ۹۵ بعلت رد نکردن بیمه دیماه از کارفرما شکایت کردم که منجر به اخراجم شد ایشان پیمانکار برق بوده و بیمه ما رو توافقی پیمانکار کل پروژه رد میکردند.

 بنده هم پس از اخراج بابت پرداخت نشدن عیدی سنوات حق اولاد بن کارگری شکایت دیگری کردم پس از اخراج کارفرما حقوق باقیمانده ام را را با گرفتن امضا برگه هایی پرداخت کرد حالا متوجه شدم بالای ان برگه ها اسم بنده را بعنوان پیمانکار نوشته بوده و من بدون نگاه کردن امضا کردم حالا اداره کار با استناد به این برگه ها بنده را پیمانکار تلقی کرده چطور میتوانم رابطه کارگر و کارفرمایی خود را ثابت کنم تو رو خدا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
سلام
لازم است در ابتدا نکته‌ای را عنوان کنم که شاید برای شما خوشایند نباشد آن هم اینکه بهتر است بدانیم جهل به موضوع رافع مسئولیت نیست یعنی من نمیتوانم بگویم برگه را نخواندم یا مجبور شدم یا حواسم نبود یا اعتماد کرد یا بی سواد بودم. قانون راه را بر هرگونه جهلی از این گونه بسته است چرا که در انصورت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
در ادامه باید بگویم اگر برگه‌های امضا شده توسط شما پس از امضای شما هم پر شده باشند،  شما گفته اید کلمه پیمانکار در زمان امضا نوشته شده و من ندیدم. پس با فرض موجود حتی ادعای جعل هم کمکی به شما نخواهد کرد.
در صورت نیاز به توضیح بیشتر
با شماره ۸۸۷۶۲۳۵۵ تماس بگیرید.