در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
باسلام بیمه نامه عمر و پس انداز من متعلق به بیمه آسیا هست.من 19 ساله هستم پس انداز من ماهیانه 50هزار تومن هست که به صورت سه ماهه پرداخت میشه.ضریب تعدیل سالانه سرمایه 5 درصد.ضریب تعدیل سالانه حق بیمه 10درصد.مدت بیمه نامه 30سال.دارای پوشش های زیر:
نقص عضو یا از کارافتادگی دایم در اثر حادثه
فوت بیمه شده بر اثر حادثه
معافیت از پرداخت حق بیمه در اثر از کار افتادگی کامل و دایم بیمه شده
بیماری های خاص
هزینه پزشکی بیمه شده در اثر حادثه
سرمایه فوت در سال اول 6 میلیون تومن
سرمایه فوت بر اثر حادثه 12 میلیون
سرمایه هزینه پزشکی حادثه1میلیون و 200 تومن
سرمایه نقص عضو و از کارافتادگی 3 میلیون
سرمایه امراض خاص 1 میلیون و 800 تومن
ولش کنم یا تا یکسال صبر کنم بعدش برم پوشش های تکمیلی اونو بردارم و فقط سرمایه گذاری رو ادامه بدم؟قصد دارم یه بیمه عمر جدید باز کنم.
چکار کنم که ضرر نکنم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام و وقت بخیر.

دوست عزیز.اگه قصدتون فقط سرمایه گذاری هستش بانک بهتره.ولی اگه آسودگی خیال میخواید بنده بیمه رو توصیه میکنم.شما هرچقدر پول در بانک بزارید هیچ وقت چنین پوشش هایی که نام بردید رو به شما نمیده.ولی شرکت های بیمه با حق بیمه (حتی کم) شرایط بسیار عالی داره.نظر بنده اینه اگه میخواید تغییری بدید تا سررسید بیمه صبر کنید و با نماینده یا شعب مربوطه مشورت گنید.

نمایده  و مشاور بیمه پاسارگاد

محسن میرار