در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من سه ساله که بیمه عمر و سرمایه اگزاری کردم حالا میخواهم انصراف بدهم میگویند خیلی از پولت کم میشه پس این چه سرمایه گذاری هست لطفاً جوابم را بدهید
5 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
دوست عزیز پاسخگویی به این سوال مستلزم مشاهده بیمه نامه شماست ولی با این حال خدمت شما عرض کنم بیمه های عمرو سرمایه گذاری با توجه به اسمشون و ماهیتشون از دو مقوله تشکیل شده اولی بیمه عمر دومی سرمایه گذاری

پس شما ضمن اینکه عمر خودتون رو با پوشش های متنوع بیمه کردید در کنارش شرکتهای بیمه به شما این امکان رو میدن که حداکثر استفاده مالی رو هم ببرید و باید توجه داشته باشید که بیمه های عمر و سرمایه گذاری از سال پنجم به بعد و بسته به متن قرارداد وارد مراحل سود دهی میشه و مشاهده خواهید کرد از سالهای دوازدهم به بعد سود سرمایه گذلری شما بصورت تصاعدی بالا میره بطوریکه سال با سال بعدی اصلا قابل قیاس نیست

در پایان به شما توصیه میکنم اولا بیمه نامه خودتونو حفظ کنید و از نماینده بیمه خودتون درخواست راهنمایی بفرمایید

درصورت عدم دسترسی به نماینده خودتون بنده بی منت در خدمت شما جهت راهنمایی و مشاوره رایگان هستم