در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.من یه بیمه عمر آسیا دارم سه ماه پیش باز کردم. ولی از شرایطش ناراضی ام.سرمایه فوت را کم گرفته ام.بی خیالش بشم یا در پایان سال بیمه ای میشه شرایطش رو عوض کرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بنظر بنده برای پاسخ دستیابی دقیق به تر به سوال تون،لطفا" فردا صبح با نماینده بیمه ای که بهتون مشاوره داده تماس بگیرین و یا اگه مستقیما" از شعبه خریداری فرمودین،به همان شعبه مراجعه و با کارشناس مربوطه درباره افزایش پوشش هاتون صحبت کنین.

در صورتیکه با مشاوره با کارشناس به این نتیجه رسیدین که در بین قرارداد یا انتهای سال اول بیمه تون میتونین پوشش هاتون رو افزایش بدین،همان موقع هماهنگ کنین و انجامش بدین.

و در صورتیکه مشاور به شما گفت که امکان افزایش پوشش براتون وجود نداره،میتونین از شرکتهای دیگه منجمله بیمه پاسارگاد( که بنده مدیرفروش شرکت پاسارگاد می باشم) بیمه نامه مد نظرتون رو ثبت نام بفرمایین.

ضمنا" در نظر داشته باشین که بیمه نامه ثبت نام شده شما،کمتر از 6 ماه دارای ارزش بازخریدی نبوده و با پایان سال بیمه ای نیز فقط حدود 20% از پرداختی یک سال شما به شرکت بیمه،براتون بازگشت سرمایه داره.

پس قبل از پرداخت اقساط بعدی تون،حتما" از نماینده فروش و یا شعبه ای که بیمه نامه تون رو ثبت نام فرمودین مشاوره درست بگیرین تا خدای ناکرده بیشتر از این متضرر نشوید.

موفق و پیروز باشین.