در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام آیا شیفت نگهبانی ۲۴ ساعت کار ۴۸ ساعت استراحت در کارخانجات قانونی میباشد
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
ماده 51 قانون کار : ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد به غیر از مواردی که در این قانون مستثنی شده‌است ، ساعت کار کارگران در شبانه روز نباید از 8 ساعت تجاوز نماید.

تبصره1- کارفرما با توافق کارگران، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان میتواند ساعت کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آنکه مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز نکند.

بنابراین کارفرما می تواند با توافق کارگر مدت کارکرد روز را کمت یا بیشتر کند و مازاد بر 44 ساعت را به عنوان اضافه کاری لحاظ کند.