در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

از نمایندگان فروش بیمه عمر پاسارگاد سوال داشتم:

در صورت صدور چند بیمه نامه پیش نویس بیمه ها رو باید خود من انجام بدم؟

من یه جایی خوندم نمایندگان فروش بیمه عمر پاسارگاد با فروش 400 بیمه نامه میتونند مدیر فروش بشوند؟ این درسته یا خیر

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا" پیش نویس بیمه نامه ها رو خود شعب صدور انجام میدن،مگر اینکه نماینده کد گرفته باشه و براش ثبت پیش نویس فعال بشه که در اینصورت خود شما هم میتونی اینکار رو انجام بدی.

این کار برای شما چند تا حسن داره:

1-اول اینکه خود شما مراحل ثبت پیش نویس رو یاد میگیری.

2-اگه قرار باشه که مدیر فروش بشی،دانستن مراحل ثبت پیش نویس رو باید بلد باشی تا در آینده بخوای به نمایندگان خودت هم آموزش بدی.

3- به شعبه صدور خودت هم کمکی کردی تا زمانی که نیرو کم دارن یا مرخصی هستن بهشون فشار زیادی وارد نشه و این لطفی در حق همکاران خود شماست که در شعبه دارن با دل و جان کارهای مربوط به شما و سایر نمایندگان رو انجام میدن.

بنابراین توصیه میکنم که در این قسمت هر چی میتونی آموزش ببینی یاد بگیر که در آینده بدرد خودت هم خواهد خورد.

شما با فروش 100 میلیون حق بیمه یا 300 بیمه نامه و یا هر مبلغ بیمه نامه ای با فروش 600 عدد بیمه نامه امکان مدیرفروش شدن رو خواهی داشت.

با تجدید احترام