در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. وقت بخیر.

ببخشید میخاستم ببینم از کجا میتونم بدونم ینفر  نماینده ی فروش بیمه عمر پاسارگاد هست مجوز احداث دفتر داره ؟؟؟؟
در صورت غیرقانونی بودن دفتر چه مشکلاتی برای فرد مورد نظر امکان داره پیش بیاد.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

سوالت  رو خیلی دوپهلو مطرح کردی،در سوال اول من استنباط کردم که کسی اینکار رو انجام داده و شما میخوای برای ثبت نام خودت،اعتماد لازم رو بدست بیاری!!!

اما در سوال دومت برداشت من این بود که خود شما اینکارو بدون مجوز انجام دادی و میخوای عواقبش رو بدونی!!!

در هر صورت،برای شروع و اجرای هر کاری،مجوزهای قانونی اون کار جزو بدیهیات هست و مجوز رو اون نماینده میتونه بعد از درخواست از شعبه مربوطه و بازدید از آن مکان و پس از تایید ریاست شعبه به راحتی دریافت کنه.