در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من میخواستم
استفاده کننده گان از بیمه بعد از مرگ رو تغییر بدم.
و ده درصد هم افزایش سالانه برای بیمه انتخاب کنم.
از بیمه پاسارگاد خریدم.
به نظرتون ده درصد افزایشو بزنم
یا مبلغی رو به عنوان مبلغ سپرده هر ماه بزارم ؟
میخوام سود بیشتری بگیرم.
من دارای بیماری قلبی مادر زادی هستم.
الان داخل بیمه نامم نوشته
بیمه نامه بدون پوشش بیماری های خاص می باشد.
یعنی من سکته قلبی کنم هیچ پولی به خانوادم نمیدن؟
بیمه نامم چه فرقی با بقیه افراد سالم داره؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

انشاالله که 100 سال زنده باشید. با توجه به اینکه شما این بیماری را داشته اید و اگر در فرم پیشنهاد قید کرده باشید بیمه نامه اعتبار دارد و در صورت کتمان بیماری بیمه نامه از طرف شرکت بیمه فسق و  قرارداد باطل میشود. حال با توجه به اینکه بیماری های خاص تحت پوشش نیست در صورت فوت سرمایه ای به ذینفع تعلق نمیگیرد و فقط اندوخته بیمه نامه به ذینفع پرداخت می شود. و شما هر سال قبل از تاریخ تمدید قرارداد میتوانید در بیمه نامه تغییرات  را انجام دهید.  (یکماه قبل از تمدید اقدام کنید)

در خصوص افزایش سالانه حق بیمه با نرخ 10% تعدیل :   شما با پرداخت سالانه 10% حق بیمه بیشتر می توانید به تورم غلبه کرده و ارزش پولی حق بیمه پرداختی را حفظ کنید. که باعث بیشتر شدن حق بیمه پرداختی و درنهایت سود و موجودی بیشتر در اندوخته می شود

درخصوص افزایش سپرده اولیه :   شما اگر سرمایه ای دارید که بدون استفاده است را به موجودی اندوخته اضافه کنید سرمایه اندوخته تان با سرعت بیشتر خواهد شد ( به عنوان مثال اگر سود قطعی 25% باشد اگر حق بیمه پرداختی سال اولتان 1.000.000 تومان باشد بدون درنظر گرفتن حق بیمه پوشش های اضافی و مالیات که از اندوخته کسر میشود موجودی سال اول شما با سود میشود 1.250.000 ولی اگر 5.000.000 سپرده اولیه داشته باشید موجودی اندوخته شما با حق بیمه میشود 6.000.000 که در پایان سال با احتساب سود میشود 7.500.000

حال اگر شخصی که در معرض خطر فوت است سرمایه اش را در بانک ذخیره کرده باشد در صورت فوت بسته به میزان سرمایه و وراث بین 15 الی 70% سرمایه به عنوان مالیات بر ارث و دارایی کسر میشود در صورتی که اگر در بیمه باشد کل مبلغ بدون کسر مالیات و دارایی به وراث تعلق میگیرد