در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید . بنده پدر پیر 74 ساله دارم که در روستا زندگی میکنه تا کنون  هم در هیچ جایی بیمه نشده  الان تنها با نا مادریم زندگی میکنه میتوانم او را بیمه عمر نمایم  لطفا راهنماییم کنین چون خانواده ی ما فقیر است وتوان چندانی نداریم با تشکر.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

متاسفانه بدلیل قوانین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،هیچ شرکت بیمه ای(بجز بیمه ایران)،امکان ثبت نام ایشون رو ندارن.

لطفا با تماس به یکی از شعب و یا نمایندگی بیمه ایران در محل تون نسبت به استعلام از آنها اقدام نمایید.