در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام
بنده در یک فروشگاهی مشغول بکار شدم ولی متاسفانه ساعت کاری در آن رعایت نمیشود و مسئول فروشگاه بدون داشتن تعهد نامه از مدیر  فروش مبنی بر کار بعد از ساعت کاری مارا مجبور به کار بعد از ساعت کاری مینماید آیا در صورت بروز حادثه ای و آسیب جسمی در حین کار میتوان مسئول فروشگاه را مقصر دانسته ومحکوم نمود؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص حوادث ناشی از کار حضور در محل کار و اشتغال در شغل یکی از موارد اثبات حادثه کار میباشد و لزوما بدلیل حادثه ناشی از کار در ساعات غیر کار رافع مسیولیت کارفرما در قبال کارگر نمیگردد اما اثبات درصد قصور حادثه بعهده مراجع ذی صلاح و کارشناسان تامین اجتماعی و اداره کار میباشد جهت انجام قصور و تایید باید گزارش حادثه تنظیم و درخواست بازرسی از محل کار و بررسی حادثه صورت پذیرد