در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من در موسسه حسابداری و حسابرسی  به مدت یک سال و ۷ماه بدون قرارداد مشغول به کار بودم اما بعد از ۷ ماه اشتغال به کار بیمه شدم و بیمه ماه آخر من نیز ارسال نشده و حقوق پرداختی من نیز کمتر از اداره کار بوده و حقوق ۳ماه آخرم نیز تا کنون پرداخت نشده میخواستم ببینم چطور میتونم حق بیمه وحقوقم را بگیرم و برای هر مشکل و شکایت کردن به چه اداره ای میتوانم مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص خواسته خود باید به مراجع اداره کار مراجعه و تنظیم دادخواست در خصوص موارد ذکر شده نموده و در زمان رسیدگی با ارایه مستندات بابت میزان سابقه و مزد اقدام و پس از رسیدگی و اثبات ادعا و موارد رای مقتضی صادر و میتوانید به حقوق خود در این زمینه دست یابید بعداز صدور رای با مراجعه به تامین اجتماعی میزان کسری بیمه ارسالی توسط تامین اجتماعی محاسبه و بدهی به کارفرما ابلاغ و سوابق برای شما ایجاد خواهد گردید