در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آرای هیات عمومی دیوان .میفرمایید.

استفاده از مزایای تبصره ۲ ماده۷۶ تامین اجتماعی در خصوص اشتغال در کارهای سخت وزیان آور فقط مخصوص زمان کار نیست وافراد بازنشسته ومستمری بگیر میتوانند از آن استفاده کنند.

اینجانب از طریق ماده ده نوسازی صنایع با 25 سال سنوات بیمه وپنج سال ارفاقی بازنشسته شدم.

لذا با توجه به بندت ماده 28 برنامه ششم که دولت را مکلف کرده سنوات ارفاقی را بعنوان سنوات قابل قبول تلقی کند ورای فوق الذکر دیوان.

آیا میتوان سنوات سخت و زیان آور تائید شده را به سنوات سی سال اضافه کنم. ونهایتا 35 روز حقوق را دریافت نمایم.( چگونه میتوانم تصویر رای دیوان را ارسال کنم)       ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

بعد از بازنشستگی نمیتوان سوابق جدید به سوابق مورد محاسبه افزود لذا خواسته مورد نظر از نظر تامین اجتماعی مورد قبول واقع نمیگردد