در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
تابحال بیمه نداشتم قصد دارم خودموبیمه کنم برای آینده کارگرم راهنمایی میخام.؟ممنون.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

سلام و عرض ادب

دوست گرامی در صورتی که کارگر شخص حقیقی یا شرکت یا مغازه هستید، کارفرمای شما (صاحب کارتان) موظف است مطابق ماده 148 قانون کار شما را بیمه نماید. (بیمه اجباری)

در صورتی که شاغل نیستید می توانید از بیمه خویش فرمای سازمان تامین اجتماعی بهره مند شوید. نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری بوده اند معادل ۲۶% مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرارداد (26 درصد از حقوقی که به تامین اجتماعی اعلام کردید) جهت بهره مندی از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و درمان می باشد.