در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام همسر دوم من هفت سال پیش فوت کردند و من حقوق ایشان را میگرفتم تا اینکه دختر ایشان سه سال پیش به صورت صوری طلاق گرفت و نصف حقوق را میگیرد ایا این قانونی است؟ و اینکه راهی دارد که مانع این قضیه شوم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

خیر راهی در خصوص حذف وجود ندارد اثبات صوری بودن طلاق بعهده مراجع قضایی میباشد و با تنظیم شکایت از فرد مورد نظر و بعد از اثبات و صدور رای میتوانید اقدام به حذف مستمری دختر همسر خود نمایید در غیر اینصورا راهی برای حذف محتمل نمیباشد