در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
آیا میتوانم هم اکنون که باردارهستم و شرکت نیز با بنده قرارداد جدید نبسته است از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

دوست عزیز

در صورتی که باردار هستید و متقاضی دریافت بیمه بیکاری می باشید باید بدانید که در صورت دریافت بیمه بیکاری، حقوق مرخصی زایمان سازمان تامین اجتماعی به شما تعلق نخواهد گرفت. اگر بتوانید با کارفرما تعامل کنید که پس از فارغ شدن اخراج شوید این مطلب به نفع شماست، در غیر اینصورت و به شرط اخراج غیر ارادی مستحق دریافت بیمه بیکاری خواهید بود.