در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام از هر کدوم از پوشش های در خواستی ما چندبار می توان استفاده کرد؟یک بار در سال؟یک بار در کل مدت قرار داد؟لطفا توضیح دهید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما سوال خود را بصورت کلی بیان فرمودین.

بعضی از پوشش های بیمه های زندگی،مانند امراض خاص،در کلیه شرکتهای بیمه(بجز بیمه پاسارگاد)،فقط یکبار شامل دریافت غرامت میشود.

بعضی از غرامتها نیز مانند غرامت ازکارافتادگی فقط قانونا" یکبار در طول مدت قرارداد قابل پرداخت می باشد(چون هر فردی اگر خدای نکرده ازکارافتاده شود،فقط یکبار این اتفاق در طول مدت زندگی اش دچار این حادثه میشود).

بعضی از پوشش ها مانند نقص عضو حادثه،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،در طول یک سال فقط تا سقفی که در بیمه نامه و بر اساس حق بیمه پرداختی تعریف میشود قابل پرداخت خواهد بود.

در صورت دریافت اطلاعات بیشتر لطفا" سوال خود را بطور دقیق تر بیان فرمایین.