در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بنده کارگر قرارداد شفاهی شهرداری به مدت دو سال بودم اخراج شدم اداره کار ابقای موقت صادر نمود اعتراض دادم دیوان ابقای دایم داد در واحدهای کار مستمر فعالیت داشتم به تبصره دو ماده هفت و هشت استناد کرده بودم.

اکنون در مرحله مرجع هم عرض هستم اما در دادخواست اولیه ام به دلیل عدم اطلاع از قانون کار خود را روزمزدی نامیده ام حالا شهرداری انگشت گذاشته که به اقرار خودم روزمزدی ام و قانون کار و قرارداد دایم شامل کارگر روزمزدی نمیشود (بعضی ماهها کارکرد و بیمه ام سی روزه و بعضی ماهها سلیقه ای بی دلیل با کسری جمعه ها واریز شده به صورت ماهانه حقوق میگرفتم و مزد روزانه ام به میزان کار روزانه ام بستگی نداشت بلکه مبلغ ثابتی بود) آیا بنده روزمزدی محسوب میشوم ؟ ایا کارکردم تمام وقت محسوب میشود یا روزمزدی؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در حقیقت همه کارگران روز مزد تلقی می شوند و هر کسی به ازای تعداد روزهای کارکرد ماهانه ، حقوق و مزایا دریافت می کند. لذا واژه "روزمزد" تعریف خاصی ندارد که بتوان از آن به عنوان مدرکی برای عدم پرداخت حقوق و مزایای قانونی استفاده کرد.