در قانون کار و قرارداد کار توسط
تقاضای حل مشکل دارم.

از انجایی که طبق قانون در صورت اختلاف بین کارگر و کارفرما،کارگر باید دادخواست بدهد به اداره کار شعبه ای که لیست بیمه برایش ارسال میشود.فرض میکنیم کارگری در تهران مشغول بکار است و بیمه وی در منطقه ازاد کیش ارسال میگردد.بنظر حضرتعالی ایا بصرفه هست که یک کارگر با حداقل دستمزد برای دریافت حق قانونی اش بارها به کیش مراجعه کند که این رفت و امد خود مستلزم انجام هزینه هایی است که کارگر را از رسیدن به حقش باز میدارد.ایا این راه صحیح است؟
1 پاسخ
توسط

منبع این بند “طبق قانون در صورت اختلاف بین کارگر و کارفرما،کارگر باید دادخواست بدهد به اداره کار شعبه ای که لیست بیمه برایش ارسال میشود” کجاست؟!
من تا به حال نشنیده بودم.
وقتی شما در تهران کار می کنید و کارفرما به تکالیفش عمل نکند باید در همانجا طرح شکایت کنید.
اما اینکه لیست شما را به کیش ارسال کرده است؛
اولا خلاف انجام داده است زیرا در قانون تامین اجتماعی چنین حقی برای هیچ کارفرمایی در نظر گرفته نشده که لیست کارکنان خود را هرجا صلاح دانست ارسال کند!
ثانیا حق با شماست و ممکن است این وسط متحمل خسارت شوید.
یک سوال که معمولا از هموطنان عزیزی مانند شما دارم این است که چرا از ابتدای بیمه پردازی؛ پیگیر این تخلف کارفرمایان ( ارسال لیست در جای دیگر) نمی شوید؟