در لیست بیمه توسط (600 امتیاز)
سلام

در صورتی که اسم کارفرما در لیست بیمه تامین اجتماعی نباشد، اما در لیست مالیات حقوق باشد، اشکالی دارد؟

آیا در دفتر روزنامه،ذیل حساب هزینه حقوق، حقوق کارفرما هم (با اینکه بیمه نشده است) باید آورده شود و یا اینکه تنها می توان حقوق افرادی که بیمه شده اند را آورد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
بر اساس قوانین سازمان تامین اجتماعی؛هر شخصی که حقوق و دستمزد دریافت میکند،مشمول کسر حق بیمه خواهد بود.