در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در صورتی که کار فرما بدلیل مشکلات مالی حق بیمه را برای ۶ ماه پرداخت نکرده باشد و من با ۶۰ سال سن بخواهم برای بازنشستگی اقدام کنم. آیا تامین اجتماعی میتواند این شش ماه را بحساب نیاورد صرفا به این دلیل که کار فرما حق بیمه را هنوز پرداخت نکرده. در حالیکه کارکرد من را تایید میکند.

اگر پاسخ مثبت است تکلیف ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی چی میشه؟

 آیا میتوانم درخواست کنم که از لیست این شش ماه خودم حق بیمه ام را پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با اثبات کارکرد شما در 6 ماه مدنظر و احراز سابقه کار در اداره کار یا تامین اجتماعی ، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه است و تامین اجتماعی چاره ای جز پذیرش سابقه بیمه طبق رای اداره کار ندارد