در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
من ۴ سال در یه شرکت اینترنتی مشغول به کارم یکسالی هست روال شرکت عوض شده و براساس ساعت کاری بیمه رد میشه و در قرارداد هم ذکر شده ولی به خاطر اشتباه من در محاسبه ساعت کارم در ۵ ماه گذشته هر ماه بین ۱ تا ۸ روز بیمه کمتر پرداخت شده
میخاستم بدونم راهی هست که روزهایی که پرداخت نشده توسط خودم یا کارفرما پرداخت بشه؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
درصورت داشتن قرارداد تمام وقت وشکایت از کارفرما در اداره کار امکان احتساب سوابق بیمه ای مقدور است.