در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده میخواهم در بیمه پاسارگاد بیمه عمر آعاز کنم لطفا راهنماییم کنین که مبالغ فوت غرامت وبازخریدی رو چند در صد انتخاب کنم حال من 38 سالمه لطفا کامل توضیح دهید .ممنون از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای عبدالله سلام،وقت بخیر.

معمولا در مواردی مثل سوال شما،ما نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری برای راهنمایی تون داریم تا بتونیم راهنمایی درستی به شما بدیم.

شما چند سال تون هست؟

آیا شما مجرد هستی یا متاهل؟

شغل شریف تون چیه؟

میزان حقوق دریافتی ماهانه تون چقدر هست؟

در صورت تاهل آیا فرزند دارین؟

در صورت مثبت بودن پاسخ سوال قبل،چند فرزند دارین؟

آیا مستاجر هستین یا منزل متعلق به شماست؟

و می بینین که برای راهنمایی تون ما با چه چالش هایی روبرو هستیم.

پس لطفا فرم زیر رو پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته بشه.

ممنون و بامید دیدارتون