در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بازخرید بیمه عمر بیمه پاسارگاد چگونه است
1 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ،

بیمه عمر یک بیمه توام  با پوشش های سرمایه گذاری می باشد ، در زمان خرید اینگونه بیمه نامه باید دقت نمائید که این بیمه در بلند مدت سودده می باشد و بایستی با این دید خریداری نمائید ، چون در سال های اولیه شما بعلت داشتن پوشش های بیمه ای و حق بیمه گری آنها کمتر از مبلغ پرداخت شده در زمان بازخریدی دریافت خواهید کرد .

روش بازخریدی بیمه عمر پاسارگاد

کافیست به یکی از شعب بیمه پاسارگاد در سراسر کشور رجوع نموده و شخص بیمه گذار با مدارک کامل بیمه نامه و کارت ملی درخواست بازخریدی بنماید ، سپس طرف مدت 15 روز کاری مبلغ به حساب شخص واریز خواهد شد.

بیمه عمر  = https://www.bidbarg.com