در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چرا بیمه پاسارگاد ارزش بازخرید بیمه نامه را نشان نمی دهد ؟!(ارزش روز )
چون سایر شرکتهای بیمه ارزش روز بیمه نامه را نشان می دهند
3 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
اگر منظورتان از ارزش بازخرید سود مشارکت هست، مدتی هست ک طبق مصوبه بیمه مرکزی تمام شرکت های بیمه ای فقط سود تضمینی رو به عنوان ارزش بازخرید اجازه دارن نمایش بدن و سود های مشارکت ک قبلا در جدولی با عنوان پیش بینی سود میومد حذف شده، چون پیش بینی بود فقط و محقق نشده بود