در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
عناوین شغل ها و سمت ها ی بیمه تامین را از کجا میشود دانلود کرد؟ آیا فیلتراسیون جزو مشاغل سخت محسوب می شود؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در نرم افزار بیمه کلیه مشاغل قید شد و کافی است در عنوان شغلی کلیک نمود و مشاغل را ملاحظه نمایید

شغل مورد سوال در خصوص مشاغل سخت زیان اور از طریق کمیته مشاغل سخت وزیان آور مورد بررسی و اعلام نظر قرارداده میشود